sábado, 1 de septiembre de 2012

Rugaciunea

Pentru multi oameni, rugaciunea se limiteaza la niste vorbe invatate pe de rost. Dar a te ruga inseamna a te adresa lui Dumnezeu ca si un copil fata de tatal sau. Pe pamant pot sa se roage mii in acelasi timp si Dumnezeu nu pierde din vedere nici macar un gand al lor. In diferiti psalmi avem scris: "Doamne, Tu ma cercetezi... si ma cunosti..., caci nu-mi ajunge cuvantul pe limba, si Tu, Doamne il cunosti in totul" (Psalm 139:1-4). " Domnul priveste din inaltimea cerurilor, si vede pe toti fiii oamenilor" (Psalm 33:13).

A te ruga inseamna a-i spune lui Dumnezeu toate nevoile si necazurile si a avea siguranta ca El va raspunde potrivit intelepciunii Sale. El stie ce este bun pentru fiecare care se roaga. 
Asa cum Dumnezeu ne vorbeste prin Cuvantul Sau, Biblia, noi putem sa-i vorbim prin rugaciune. Dumnezeu asculta rugaciunile noastre. Mantuitorul este marele si unicul Mijlocitor la Tatal ceresc, prin care putem sa adresam rugaciunile. Cat de bucurosi pot fi cei care Il cunosc pe Mantuitorul, fiindca in El au gasit si pe unicul Mijlocitor la Tatal. Ai un astfel de Mijlocitor la Tatal ceresc?

No hay comentarios:

Publicar un comentario