sábado, 19 de noviembre de 2011

Un final bun

Inginerul Mickey Thompson a construit construit cel mai rapid automobil de curse din lume. In cele douazeci douazeci si noua de curse la care au participat, automobilele lui erau printre primele, inca de la inceputul curselor. Dar...niciunul nu a reusit sa termine cursa. In fiecare concurs, la automobilele lui aparea cate o defectiune. Masinile inginerului Thomson au avut un start bun, dar sfarsitul a fost dezastros.

Viata apostolului Pavel a fost ca o alergare la jocurile olimpice, alergare prin credinta, o lupta pentru credinta si pazirea ei. El a ajuns cu bine la finalul alergarii.
Adevarata lupta a credintei nu are un final bun decat printr-o umblare inaintea lui Dumnezeu. Daca ne bizuim pe oameni sau pe anumite lucruri, nu umblam inaintea lui Dumnezeu, ci inaintea oamenilor. Trebuie sa stim care este tinta pe care o urmarim.
Necredinta aduce totdeauna, mai mult sau mai putin, ceva din eul nostru, din imprejurari si altele de felul acesta, rapindu-ne astfel pacea si acea sfanta bucurie, care sunt partea celui ce se sprijina pe bratul puternic al lui Dumnezeu.

Sa dea Dumnezeu sa fim printre cei ce pazesc adevarata credinta a Bibliei!

No hay comentarios:

Publicar un comentario